Lykkelig indefra

Hvornår har du sidst fejret dig selv?

28 november , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags:
PrintFriendly and PDF

November måned er ved at rinde ud. En måned der hos mig har været vældig travl. Jeg nævner i flæng; stort arbejdspres, fejring af børnefødselsdag, fejring af kobberbryllup, afholdelse af julefrokost og min mands fødselsdag.

Puha, vi har været nød til at forholde os til en dag ad gangen, og ind i mellem har vi set hinanden i øjnene og tænkt; – skal vi aflyse nogle af arrangementerne?

Men vi har holdt fast, jeg lidt hårdnakket til tider. Fordi jeg synes, livet skal fejres, i særdeleshed i travle tider.

Som voksen er det snublende nemt at nedprioritere sig selv, lade være med at gøre noget særligt ud af en mærkedag. Måske fordi al energien er gået til børnenes arrangementer.

Men i en hverdag, der til tider kan føles som et hamsterhjul, er det vigtigt at stoppe op, markere festdage og glædelige begivenheder, fejre dine successer. Trække de små glædesperler på snor, og lagre dem i hukommelsen, så du også kan mindes de stunder med smil på læben.

Om et par dage smutter vi på ferie, hiver stikket ud en lille uges tid og tanker ny energi. Det er tiltrængt, og jeg glæder mig. Her vil være stille på bloggen imens, til gengæld håber jeg på at komme tilbage med ny inspiration.

Håber du i mellemtiden finder masser af anledninger til at fejre livet og dig selv.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251