Lykkelig indefra

Hvad er meningen med livet?

01 oktober , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Hver mandag morgen modtager jeg en inspirationsmail fra DOITNOW . Her til morgen er jeg vågnet tidligt, og med trætte øjne sidder jeg nu her i efterårsmørket og nyder husets stilhed og en god kop kaffe.

Men mailen får mig til at spærre øjnene op, for jeg får stillet spørgsmålet; “Hvad er meningen med livet?”

Lidt af et dybsindigt spørgsmål så tidligt om morgenen. Finn beskriver i sin mail, hvordan livet går så hurtigt. Nu er det mandag igen, så er er det jul…den ene uge tager den næste og bliver til år.

Jeg synes også, at tiden flyver. Er altid en sæson bagud ift. den forrige, får først pakket vanterne væk i sommerferien, og sommersandalerne væk om vinteren. For det kan da ikke have sin rigtighed, at vi allerede er nået dertil?!

Men jo, inden du ser dig om, er det jul igen, og nytår, og så er endnu et år gået. Fik du brugt det optimalt?

Fik du nydt livet, været tilstede, fundet ind til hverdagslykken?

Fik du stillet dig selv spørgsmålet: “Hvad er meningen med mit liv?”

Jeg kender mit personlige svar på spørgsmålet.  Det har krævet blod, sved og tårer at nå frem til det. Og vejen dertil vil jeg gerne dele.

Blot ikke så tidligt mandag morgen.

Hvad med dig? Kender du meningen med dit liv?

Og i så fald, har du lyst til at dele den og fortælle, hvordan du er nået frem til den?

Bjørn Borg boxershorts tilbud

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251