Lykkelig indefra

Hvad er du glad for i dag?

17 oktober , 2012 - af Charlotte - Kategori: hverdagsglæde - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

spejder efter solskin en gråvejrsdagI går da jeg kørte på arbejde, var det gråvejr. Jeg havde vejene næsten for mig selv pga. efterårsferien og havde udsigt til en travl dag.

Det havde været snublende nemt at henfalde til negativitet og selvmedlidenhed. Men jeg besluttede mig for at fokusere på de positive oplevelser dagen igennem. Bedst som jeg kørte der på vejen, stødte jeg nærmest ind i en flok duer, som jeg med noget besvær og en fjollet grimasse måtte navigere forbi. Da jeg fik kigget op, blev jeg belønnet med et stort smil fra en forbipasserende rytter.

Senere på dagen valgte jeg at køre i Føtex for at handle ind til frokost, og den unge mand som sad ved kassen, var en ren humørspreder. Han smalltalkede med samtlige kunder, og da det blev min tur, manglede der en pris på en vare, som jeg tilbød selv at rende ned og finde, hvorefter han takkede mig højlydt og med et kæmpe smil.

Og sådan var der flere oplevelser gennem dagen, som gjorde mig glad og mindede mig om rigtigheden af udtrykket;

“Du får, hvad du fokuserer på, så fokuser på det du ønsker”

Prøv f.eks. at stille dig selv spørgsmålet; “Hvad er jeg glad for i dag?”

Det hjælper dit sind med at indstille fokus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251