Lykkelig indefra

Bruger du din energi optimalt?

21 oktober , 2012 - af Charlotte - Kategori: energi, energibalance
PrintFriendly and PDF

Det er tidlig søndag, eller rettere klokken er præcis 6.15, for jeg kigger på uret, da mindstepigen slår døren op til soveværelset og meddeler, at nu er det morgen!

Jeg overvejer et øjeblik at sætte hende foran fjernsynet og gå tilbage i min seng, men jeg får kigget ud af vinduet og bliver forført af morgenens lys. Jeg elsker solopgangen, dagen der gryr……den ubrugte dag, som ligger forude. Så jeg står op og går i gang med dagen.

I modsætning til min mand og vores ældste datter, er jeg udtalt a-menneske. Min energi er på det højeste om formiddagen, til gengæld er jeg godt brugt kl. 22 og må gå tidligt i seng.

Jeg tænker ofte over, hvor vigtigt det er, at vi hver især er opmærksomme på vores energirytme. For at vi så vidt muligt kan planlægge dagens opgaver under hensyntagen hertil. Når jeg kan få arrangeret det sådan, at jeg kommer tidligt afsted på arbejde, kan jeg få en masse fra hånden i løbet af en formiddag. Til gengæld har jeg flere kollegaer, som har stor glæde af at tage en lang eftermiddag i brug, hvor de kan arbejde koncentreret.

Hvornår på dagen er din energi på det højeste og tager du hensyn til det?

morgenstund, solopgang,morgenlykke

Morgen

Endnu kun dette ene ord

Morgen

Og dagen er kun lige begyndt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251