Lykkelig indefra

Om små tings betydning i hverdagen

05 september , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

I mange år har vores bolig båret præg af, at vi har 3 børn. Malerierne på vores vægge har været malet af børnene i billedkunst, der har været voksdug på bordet og legetøj overalt.

Børnene har hvert deres værelse, men vi voksne følte os efterhånden trængt mere og mere op i en krog af deres univers, sådan som deres ting formerede sig over hele huset. Kender du det?

Men voksne har mindst ligeså meget behov for deres personlige rum som børn har det, et sted hvor der er ro (også for øjet) til at tanke op og hente ny energi.

Så her henover sommeren bestemte jeg mig for at generobre mit hjem. Selvfølgelig stadig baseret på at børnene også skal føle sig hjemme og godt må fylde, men med vægt på også at skabe små oaser for mig selv.

Det er faktisk kommet bag på mig, hvor meget det betyder for mit velbefindende. Nu har jeg f.eks. fået skabt en krog, hvor jeg har lyst til at sætte mig og læse. Min personlige stil indfinder sig stille og roligt,  og selv om den hovedsageligt er baseret på loppefund, har jeg min mands velsignelse, så vi begge kan føle os hjemme.

Har du sørget for at indrette dit hjem, så du føler dig veltilpas og kan lade op?

Hvis ikke, så kig dig godt omkring, hvordan ville du kunne indrette et sted i dit hjem, som bare var dig?

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *