Lykkelig indefra

“Lykke for mig er at elske og ære mig selv.” – gæsteblogger Rikke Wincklers skønne lykkeindlæg

22 september , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Rikke Winckler byder som den første i rækken af gæstebloggere ind med sine svar om lykke.

Rikke Winckler er pædagog & Coach. Hun er indehaver af www.forældresparring.dk.

Rikke er alene mor til Viola på 5 år.

Hvad er lykke for dig?

Lykke for mig er at elske og ære mig selv. Sådant på et dybt plan at være kærlig ved mig selv, tænke pæne tanker om mig selv, og tilgive mig selv de fejl jeg laver. Når jeg gør det, er lykken derinde. Hjertet er glad og energien strømmer og flyder af kærlighed, og så opstår lykken.  Det er lykke for mig.  Når når jeg er i den indre lykketilstand som jeg selv skaber, så er nemt at være føle lykke sammen med andre mennesker.

Hvornår har du sidst følt dig lykkelig?

I går aftes da jeg holdt foredrag for 40 småbørnsforældre om at rumme sine børn, også når de er krop umulige. Jeg følte mig lykkelig og taknemmelig over at bidrage og give folk nogle helt konkrete måder at gøre tingene på. Jeg føler lykke ved at være i det samspil og lykke ved at kunne se folk, også selvom de er frustrerede.

Da jeg afleverede min datter til hendes mormor og morfar og ser glæden og kærligheden
lyse ud af både hendes øjne og bedsteforældrene.

Hvad gør du for at opleve hverdagslykke?

Jeg tager mig af mig selv. Er selvkærlig og lytter til mine behov, dyrker ”accept” af
nuet.

Har du et godt råd til andre ift. lykke, evt. et yndlingscitat?

”Søg ikke efter fred. Søg ikke efter nogen som helst anden tilstand end den, du er i nu.
Når du accepterer den, så opstår der fred.”

Eckhart Tolle.

Hvor lykkelig føler du dig nu i dit liv ift. tidligere?

Meget lykkeligere. Det er meget forløsende at opdage, at lykken er indeni en selv, og
at genvejen er at elske og ære sig selv.

 

 

Tusind tak til Rikke for bidraget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251