Lykkelig indefra

Jeg orker ikke være en rappenskralde!

30 september , 2012 - af Charlotte - Kategori: familie, familieværdier
PrintFriendly and PDF

Jeg har haft travlt på det seneste, så travlt, at jeg begyndte at blive svimmel og skælde ud. Skal lige love for, at familien har fået nogle fur af en hysterisk mor/kone.

Jeg har været martyr og offer, smækket med alle dørene og råbt, at jeg ikke gad stå med det hele. Selv det at tømme opvaskemaskinen har kunnet få bægeret til at flyde over med tårer.

Stille og roligt har efterårets travlhed ædt af min energi, og som den servicemor jeg er, har jeg gradvist igen overtaget de fleste opgaver i hjemmet.

Men nu skal det være slut. I sidste uge sagde jeg det højt til mine skønne kollegaer, fortalte dem, at jeg var blevet en rappenskralde og fik sparring på, hvad de stod for i familien, og hvad de lod børnene selv tage ansvar for.

I dag løb jeg 5 kilometer i arrigskab (for første gang i 10 år) og gav slip på offerrollen. Jeg lavede en liste over de ting, som vi skal løse i fællesskab som familie, og meddelte teenagesønnen, at det var slut med at vaske hans tøj. Jeg samlede familien rundt om spisebordet og fortalte dem, hvordan jeg havde det, og hvad jeg ønskede mig i stedet.

Og familien accepterede , tog ejerskab og er i skrivende stund i fuld gang, for de ønsker jo også en glad mor/kone. Og jeg kan mærke energien og hverdagslykken vende tilbage.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251