Lykkelig indefra

Hænger lykke og ulykke sammen som dag og nat?

07 september , 2012 - af Charlotte - Kategori: indre lykke, lykkelig, lykkelig indefra - Tags:
PrintFriendly and PDF

Inden jeg lukker mine øjne om aftenen, plejer jeg at tage en rundtur i mit sind, hvor jeg sender en tanke til hver af mine unger. Hvordan har de det hver især? Trives de?

Svaret for tiden er gudskelov JA. De har det godt alle 3, er raske og glade. Og bedst som jeg skriver det, får jeg lyst til at banke under bordet, spytte over venstre skulder og udbryde 7-9-13!

For nej, det er jo ingen selvfølge, og jeg ønsker så inderligt, at det må blive ved.

Mindstepigen kom grådkvalt hjem fra skole forleden og fortalte om en klassekammerat, hvis hus lige var brændt ned, heldigvis havde familien ikke sovet i huset, og der var ikke sket dem noget, men de havde mistet alt, hvad de ejede.

Livet er sårbart, bestemt, og jeg bliver dagligt mindet om det qua mit arbejde. Vi kan ikke tage livet for givet.

Men hænger lykke og ulykke sammen? Er det sådan, at du ikke formår at være lykkelig, hvis du ikke kender til ulykke? Er det kontrasten, som gør, at du er i stand til at føle lykke? Ligesom du heller ikke ville være i stand til at påskønne dagen, var det ikke for natten.

Den diskussion havnede en ven og jeg i forleden. Og nej, vi nåede ikke frem til en konklusion. Men jeg tænker ikke nødvendigvis, at lykke og ulykke er uløseligt forbundet.

Taknemmelighed er en vigtig brik i lykkepuslespillet, det at påskønne, værdsætte og nyde det du har. Om du er i stand til det, tror jeg dog mindst lige så meget er en træningssag, et spørgsmål om fokus….

Hvad tænker du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251