Lykkelig indefra

Passion og amerikanersokker

04 august , 2012 - af Charlotte - Kategori: passion - Tags:
PrintFriendly and PDF

“Men hvad pokker skal jeg tage på?”, spørgsmålet lød til min mand, som var faldet over en artikel om træf for amerikanerbiler, og nu spontant havde fået lyst til at tage afsted. Han mente cowboybukser var en passende dresscode, og mens storebror indvilligede i at passe sine mindre søskende, smuttede vi ud af døren.

Ved indgangen stod et par fulde skaldede mænd med tatoveringer foran os i køen, og jeg sendte min mand et bekymret blik, for hvad havde han lokket mig med til?

Må indrømme, at hele aftenen blev som en rejse til en anden verden, men jeg besluttede mig for at være åbensindet, og bare suge indtrykkene til mig. Og hvilke indtryk! Jeg skal lige love for, at vi blev mødt af passion helt ned til amerikanersokkerne. Flotte biler, som var kælet for ned til mindste detalje, alt i amerikansk tingeltangel fra wunderbaums til læderlak. I festhallen blev der spillet amerikanermusik, kvinderne var iført prikkede strutkjoler og mændene cowboyhatte, og der blev danset igennem.

Min mand købte mig en fadøl, og mens vi stod der og lyttede til musikken, kunne jeg bare ikke lade være med at smile.

Jeg tror næppe, at jeg nogensinde finder en passion for amerikanertræf, men hold da op hvor er det fascinerende, når du oplever andre være så passionerede for en hobby, at det nærmest bliver en livsstil. Jeg er faktisk ikke i tvivl om, at der var en hel del lykkelige mennesker tilstede, som tydeligt kunne føle forbindelsen mellem passion og lykke.

Har du noget, som du er vildt passioneret omkring?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251