Lykkelig indefra

Lykkepanelet – kig ind – en læser har brug for hjælp

22 august , 2012 - af Charlotte - Kategori: dilemma, Ikke kategoriseret, Lykkepanel
PrintFriendly and PDF

Af hensyn til nye læsere her på bloggen, bør jeg nok lige præsentere Lykkepanelet, som kort fortalt er en mulighed for at få hjælp til et dilemma, i bedste Mads og Monopolet stil, altid med udgangspunkt i en anerkendende og positiv tone.

Læserne byder i kommentarfeltet ind med råd og ideer til den læser, som har præsenteret dilemmaet. Og alle er mere end velkomne til at bidrage. Du kan læse om lykkepanelet og se tidligere dilemmaer her

I går kom der  denne gribende mail, og jeg håber sådan, at der sidder nogle derude, som kan bidrage;

Kære lykkepanel…

Jeg er en 28 årig kvinde som i 10 år har levet sammen med den samme fyr. I starten blev der ikke en gang spurgt: Skal vi være kærester. Det tog han bare for givet. Jeg flyttede gladeligt ind i hans hus, som ligger nabo til hans forældres hus.

Da vi skulle forloves satte han sig helt bogstavligt ovenpå mig og tvang ringen på mig…

Så fulgte en depression (min),grundet en træls barndom.

Han arbejdede på mærkelige tidspunkter af døgnet og tilbragte stortset alt fritid hjemmefra. Så blev han
selvstændig. 24/7…

Så fulgte depression nr. 2 (også min) og endelig havde jeg overskud til at befri mig fra min familie og brød alt
kontakt. Uden opbakning fra fyren.. Der da godt kunne se at mit fædrende ophav er psykisk syg, men han kunne da ikke forstå hvorfor jeg ikke bare kunne have kontakt til min mor (moren og faren bor sammen, og moren så passivt til
barndommen…)

Har kæmpet mig fri og udviklet mig kolosalt meget (ikke mindst med kæmpe hjælp fra lykkepostej.dk)

Fyren er ikke fulgt med udviklingen…. Har kæmpet de sidste 1½ år med et vægttab på 35 kilo. Uden
opbakning fra fyren, der da ikke kan se problemet i at slæbe chips, sodavand og pizza ind i huset…

Så fik han arbejde, hvor han ligger ude 4 dage om ugen og kun er hjemme i weekenderne. Så hjemmet fungerer som
pensionat mere end som hjem…

Så blev jeg meget brutalt smidt ud af min arbejdsplads, hvilket naturligvis gav et ordentligt hug, og mange timers
samtale med fagforeningen… Reaktion fra fyren: Jamen, det var da noget mærkeligt noget. Serveret per sms…

Er nu nået til den konklusion at ham og mig ikke fungerer sammen. Vores virkeligheds-billede er slet ikke det samme.
Han siger nogle ting jeg slet ikke kan tilgive og forstå i mit hoved, blandt andet at han bedst kan lide mig småfuld eller i de minutter lige inden jeg bryder sammen…

SKRID! Siger alle venner og veninder, og naturligvis skal jeg det.

Men nu kommer dilemmaet: den 1/7 skrev vi under på købskontrakten på den ejendom vi bor på, og som indtil da var
delt i 3 dele. En til fyren, en til svigermor, en til svigerfar. Nu hedder det 50/50 mellem fyren og mig. Allerede i april gjorde jeg kraftigt opmærksom på at jeg synes det var en dårlig ide, og jeg føler mig presset igennem handlen.
Naturligvis skulle jeg have nægtet at skrive under! Ansvaret er mit!

Han har mere end råd til at sidde i huset selv, da jeg vist egentlig bare var den økonomiske redningsplanke der
skulle få lånet igennem.

Hvad gør jeg nu?? Har lovet at arbejde på forholdet til oktober, men jeg kan ikke. Jeg har mest lyst til bare
at råbe røv og skride, men det er jo hellere ikke fair, da lån osv skal falde på plads… Og jeg VED at der vil komme angreb fra naboen af, om hvorfor jeg skrev under, om der var noget i anklagerne fra min arbejdsplads osv osv osv…
Derudover vil det være mig der skal forklare kreditforeningen hvordan det hænger sammen osv… Han er jo aldrig hjemme..

Jeg har jo ingen familie som kan hjælpe mig og jeg ejer ikke en rygende pap fis, så skal begynde helt fra nul…
Arbejdsløs i udkantsdanmark…

Kære kloge kvinder!

Kan I hjælpe mig med jeres visdomsord???

Mange hilsner fra UdkantsDanmark

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251