Lykkelig indefra

Hvad er det vigtigste du kan gøre nu?

21 august , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Midt i hverdagsopstart har jeg tænkt over, om der var et råd, jeg kunne give til mine læsere. For guderne skal vide, at det ikke altid er nemt at navigere mellem job og familieliv. Rundt om mig ser jeg flere kvinder, der står forpustet og halvstressede og er ved at miste overblikket.

Det som hjælper mig allermest er faktisk et værktøj, som jeg lærte via min uddannelse som businesscoach. Jeg spørger altid mig selv; “Hvad er det vigtigste, jeg kan gøre nu?”

Så når jeg møder ind om morgenen til bunkerne på skrivebordet, danner jeg mig et overblik og prioriterer den opgave, der er den allervigtigste. Hvad der afgør vigtigheden er forskelligt, det kan f.eks.være en opgave, som jeg har tendens til at udskyde, som bliver ved med at tage min energi, hver gang jeg ser på den, det kan være en vanskelig sag, eller det kan være opringninger, der ikke kan udsættes.

Og faktisk anvender jeg den samme metode i privaten, når jeg er ved at drukne i vasketøj og madpakker. Hvad er det vigtigste lige nu? Har min datter behov for hjælp til lektierne eller har min teenagesøn brug for en sludder, så kommer det på førsteprioritet.

I dag er det; “køb toiletpapir!”

Jeg snakkede med en veninde, hvis chef havde indført, at de i ledelsesteamet hver morgen ringede sammen og fortalte hinanden, hvad dagens vigtigste opgave var. Tror du, at de opgaver bliver løst, efter de er blevet sagt højt? Det kan jeg love dig for, at de bliver. Og det er faktisk det allerbedste ved at få løst dagens vigtigste opgaver – at du oplever en skøn lettelse og ny energi, når de er løst.

Hvad er det vigtigste, du kan gøre nu?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251