Lykkelig indefra

Hvad der fylder mine dage

18 august , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Mit hoved er skam fyldt med blogindlæg, men bedst som jeg skal til at nedfælde dem, blæser de væk i sommervinden, eller i et kalden “mor”. Hverdagen er i gang, og min mand er ude og høste. Børnene og jeg springer over det lave gærde, laver pizza og roder, og tager en dag ad gangen, mens vi tilpasser os vejret.

Nyder årstidens cyklus, ser på kornet der kommer i lade, mark efter mark der høstes, synet af halmballer der skal sikre vinterens varme.

Men nogle gange siger billeder faktisk mere end ord..

Hvad fylder dine dage?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *