Lykkelig indefra

Og nej, vejrudsigten bliver ikke bedre af, at du tjekker den!

10 juli , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Jeg holder sommerferie på Bornholm, solskinsøen, i regn og kulde, og DMI lover ingen ændring ugen igennem.

Vores lejlighed er lidt for lille, 2 ud af 3 børn er syge og har hostet hele natten. Jeg er medtaget af allergi og internetopkoblingen virker kun sporadisk.

I mit positive univers havde jeg set andre billeder for mig. Jeg så os spise røgede sild under en bagende sol, hvorefter vi badede fra Dueoddes skønne sandstrand.

Men sådan er virkeligheden ikke, og nu er det op til os at træffe et valg.

Vil vi brokke os gennem ugen og få en ferie, som vi altid vil huske tilbage på, som den værste nogensinde?

Eller vil vi forsøge at få det bedste ud af det?

Jeg har besluttet mig for, at vi pakker vores urealistiske forventninger ned sammen med sommertøjet. Og så leger vi simpelthen, at vi holder efterårsferie. Vi tager en runde og hører hver enkelt familiemedlem, hvad der skal til, for at ferien bliver bedre.

Jeg forestiller mig, at det vil indebære en del dvdfilm, guf og ugeblade. Og så tømmer vi nærmeste apotek og undersøger, hvad Bornholm byder på af indendørsaktiviteter.

For vejrudsigten bliver nu en gang ikke bedre af, at du tjekker den…

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251