Lykkelig indefra

Livet er nu!

PrintFriendly and PDF

Her ved slutningen af en skøn, skøn ferie med familien, kan jeg mærke en lille øv-følelse indfinde sig. Tiden kan ikke for evigt være indstillet på uendelig, som det føles lige nu, hvor vi går sent i seng og står op, når vi er udhvilede, helt uden stress og jag og med masser af nærvær.

Hverdagen skal i gang igen, heldigvis varer det et par uger endnu for børnenes vedkommende, men jeg får travlt på arbejdet det næste stykke tid. I radioprogrammet, som jeg deltog i forleden, drøftede vi netop, hvorvidt lykken af mange opfattes som et fritidsprojekt…. som om at lykkelig er noget du kan være, når du kommer hjem fra arbejde.

Sådan ser jeg jo nødigt, at det skal være. Jeg ønsker at favne lykken i hverdagene, som der jo er langt flest af. Samtidig medgiver jeg, at det langt fra altid er let, og ikke nødvendigvis fordi du ikke holder af dit arbejde, men måske snarere fordi opgavemængde og den tid der er til rådighed ikke altid balancerer. Pludselig kan du opleve, at den ene uge tager den anden og bare forsvinder, mens du tæller ned til næste ferie. Det kræver fokus og bevidsthed at huske på, at livet skal leves nu!

Hvordan opfatter du lykken?

Er lykken en fritidsaktivitet?

Eller formår du at indfange den i hverdagene?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251