Lykkelig indefra

Jeg var nær sprunget ud af vinduet!

PrintFriendly and PDF

På vej hjem fra Bornholm siddende i en tætpakket bil med 3 unger, blev jeg ringet op af radio24syv, som ville have mig med i et lykkepanel i programmet Iben & Mødregruppen. Jeg fik sagt JA, for det gør jeg jo i reglen uden mange overvejelser.

Efterfølgende meldte sommerfuglene i maven sig, for jeg havde jo aldrig prøvet at medvirke i et direkte radioprogram før. Men med Pippi Langstrømpes citat; “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt!” messende i mit baghoved, mødte jeg op på radiostationen.

I venterummet sad en ung mand, som også skulle medvirke i programmet. Han præsenterede sig og spurgte så; “Er du nervøs?” Det kunne jeg kun bekræfte, hvortil han svarede; “Første gang, jeg skulle medvirke, var jeg så nervøs, at jeg nær var sprunget ud af vinduet!”

Mødt af den befriende og ærlige kommentar, lettede til gengæld flere af mine sommerfugle, og jeg blev klar til at deltage.

For det er jo spot on på, hvordan vi har det som mennesker. Vi kan gå der og bilde os selv ind, at vi er de eneste, som er nervøse før en præstation, men sandheden er en anden.

Min præstation i radioprogrammet var langt fra til et 12 tal, men jeg gjorde det, og bagefter var jeg glad og lettet. Og vigtigst af alt, programmet i sig selv endte med at blive et rigtigt interessant debatprogram om begrebet lykke, hvor mange lyttere ringede ind og gav deres fine besyv med.

På min vej hjem rundede jeg en cafe og fik en kop styrkende kaffe, og der hørte jeg tilmed 3 unge piger stå og diskutere programmet, og hvad der gjorde dem lykkelige.

Første del af programmet kan høres her; http://arkiv.radio24syv.dk/video/6564538/iben-mdregruppen-18-07-2012-1

og anden del her; http://arkiv.radio24syv.dk/video/6564349/iben-mdregruppen-18-07-2012-2

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251