Lykkelig indefra

Hvad vejret kan lære os om lykken

28 juli , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

4 dages sommer blev det til i denne uge, blå himmel, varme, høj sol, lune, skønne aftener….Ahhh…jeg stornød dagene, sugede solen til mig, som så jeg den aldrig mere. Rundt omkring mig, mødte jeg smilende mennesker, som myldrede ud i solen for at få det hele med.

Og her til morgen, hvor jeg kan se ud på en regnfuld, overskyet himmel, sætter det mine tanker i gang. Vi ved ikke, om det var den eneste smule sommer, vi får her i 2012, for indtil nu har vejrguderne ikke ligefrem været os nådige. Er det “det midlertidige” element, som får os til at stornyde og påskønne?

For glemmer vi så ikke, at vores liv som helhed er midlertidigt og burde nydes, indsnuses og påskønnes i samme udstrækning som et par solskinsdage?

Forleden læste jeg et inspirerende blogindlæg af Anne Deppe . Hun foreslog, at man på næste Ikeatur, snuppede et af deres gratis målebånd og så gik hjem og klippede af, svarende til de antal år man havde levet. Blot som en reminder om, at årene altså går, livet er ikke uendeligt. Så hvad er det egentlig, du venter på? Livet skal nydes og leves NU.

Og også i gråvejr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251