Lykkelig indefra

Det er skideskægt – men farligt

04 juli , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: , , ,
PrintFriendly and PDF

 

Da jeg var barn, elskede jeg, når min morfar gyngede mig. Jeg insisterede på, at han skulle gynge mig højere og højere, lige indtil han udbrød; “Det er skideskægt – men farligt!”

I dag kom jeg til at tænke på udtrykket, fordi jeg havde postet et billede på facebook af vores familie på en spontan cykeltur på lejede cykler, men uden cykelhjelme. Hvilket gav anledning til et par bemærkninger. Nu skal jeg ikke til at slå et slag for ikke at køre med cykelhjem, det er sund fornuft og dumt uden. Men måske for spontanitet og for nogle gange at have modet til at udfordre grænserne lidt.

Som ung havde jeg halvpart i en islandsk hest, og jeg skal da lige love for, at vi ikke var forsigtige, når vi red i fuld galop over markerne. Til gengæld kunne jeg mærke adrenalinsuset og livsglæden i hele kroppen. I dag står jeg med bævrende knæ, når mine egne unger afprøver grænserne og skal virkelig øve mig på at  give slip.

Derfor har jeg besluttet mig for at udfordre mig selv lidt, tage skridt, der kræver mod og gør mig til en inspirerende rollemodel for mine unger i stedet for, at jeg luller mig selv ind i tryghedens vattæppe. Det medfører f.eks., at jeg skal til at gå til salsa. Måske lyder det ikke specielt modigt i dine ører, men så er det fordi, du aldrig har set mig på et dansegulv.

Hvad kunne rykke dig et skridt ud over din komfortzone? Derud, hvor du måske kunne tænke;

“Det er skideskægt – men farligt”

Og jeg gør det alligevel….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251