Lykkelig indefra

Og NU vil jeg…

PrintFriendly and PDF

Det er tidlig morgen, en tid jeg nyder i fulde drag, hvor huset ånder ro, og jeg kan sidde en stund i fred med mine egne tanker. I dag skinner solen tilmed, og om lidt laver jeg mig en god kop the, lister ud i haven i bare tæer, gennem det dugvåde græs, sætter mig og indånder solen og lytter til fuglene.

Min ferie med familien synger på sidste vers, og denne sidste feriedag skal stornydes. Samtidig vil jeg sætte mig og summe over, hvad der skal til for at fastholde de gode ting fra ferien. For mit vedkommende har det været fornemmelsen af at have tid nok til rådighed, som har været så vidunderlig.

Og hvordan fastholdes den følelse så, når arbejdslivet igen kommer til at fylde? Jeg tænker, at jeg ikke kommer udenom planlægning, at afsætte tid f.eks. om eftermiddagen, hvor jeg er bevidst om, at jeg ikke går i gang med de praktiske gøremål eller sætter mig ved computeren, men i stedet bare ER.

Har du læst de skønne kommentarer under mit sidste indlæg om lykken? Ellers tillader jeg mig at citere dem her, for det er så kloge og fine ord;

“Det er ikke lykke der gør os taknemmelige, det er taknemmelighed der gør os lykkelige”

Michael

” Lykken er et valg og allestedsnærværende. Den gemmer sig i små øjeblikke, en solstråle, duften af kaffen, en god middag, samtaler, bøger og så videre.”

Lene

“De små ting, summen af taknemmelighed over små ting skaber mirakler.”

Søren

Jeg er så enig med mine læsere, nærværet i nuet, påskønnelsen og taknemmeligheden over de små ting, er med til at skabe og fastholde hverdagslykke.

Og NU vil jeg nyde min the…

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251