Lykkelig indefra

Vil du have et gratis online magasin?

07 juni , 2012 - af Charlotte - Kategori: overskud - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Jeg har via AP pension fået lov at give dig som læser mulighed for at deltage i en lodtrækning om 5 gavekort á 1000 kr., hvis du svarer på et enkelt spørgsmål. Og samtidig modtager du online magasinet Sommerliv gratis.

Sommerliv omhandler kost, motion og psyke og er indbydende, overskuelig og forholdsvis hurtigt læst.

Jeg er selv i gang med en kostomlægning, og i den forbindelse er en af mine største udfordringer at huske mellemmåltider.

Normalt går jeg nemlig kold om eftermiddagen, hvor mit blodsukker dykker, og jeg begynder at gennemrode skuffer og skabe for guf, hvis ungerne altså har levnet noget.

Jeg er temmelig træt af, at både mit humør og mit overskud bliver påvirket negativt.

Det er efterhånden gået op for mig, at en del af løsningen omhandler indtagelse af protein, men lidt af en øjenåbner, at diætisten i Sommerliv anbefaler at kombinere protein og fiber i mellemmåltiderne.

De skriver, som følger;

Et godt mellemmåltid;

  • En portion der svarer til en ¼ af et normalt hovedmåltid.
  • Indeholder protein og plantefibre.
  • Har mindst to ingredienser.
  • Variation – undgå to ens mellemmåltider i træk.
  • Spis det før, du bliver sulten. Fx ved altid at spise kl. 10, 14 og 20.

Har du haft nogle af symptomerne på lavt blodsukker såsom sult, indre uro, angst, irritabilitet, træthed, rysten, øget hjertebanken eller svedudbrud, kan du regne med, at symptomerne forsvinder inden for 15 minutter efter, du har indtaget et mellemmåltid.

Jeg vil lave en aftale med en kollega, som har samme udfordringer, om at vi laver fælles indkøb af mellemmåltider og husker hinanden på at spise dem.

Ps. Hvis du vil have adgang til Magasinet, så klik på nedenstående link:

http://d3b7205b-59b6-4c31-8586-a5696420f5cb.statcamp.net/turl/?id=883c2b2e47454d8598f649b331e97b22

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251