Lykkelig indefra

Trænger du også til lidt tryllestøv i din hverdag?

05 juni , 2012 - af Charlotte - Kategori: hverdagsliv, hverdagslykke, positivt fokus, proaktiv
PrintFriendly and PDF

I går fik jeg en kædesms, afsendt fra en “ønskefe”, bedst som jeg sad og surmulede med huset fuld af børnenes legekammerater.

“Åh ja”, tænkte jeg, “Send mig venligst lidt tryllestøv!”

Låst, følte jeg mig, med en eneste funktion; at sørge for at affodre børn og rydde op efter dem.

Kender du det?

At hverdagen bliver liiige en tak for kedelig og rutinepræget?

Nå men, i sådanne situationer, har du jo gudskelov et valg. Du kan vælge at blive hængende i “offerrollen”, hvor du bekræfter dig selv i, hvor hårdt du har det, og hvor trist livet er.

Eller du kan beslutte dig for at gøre noget ved situationen.

For du har i de fleste af livets forhold altid et valg, som regel endda op til flere valg. (og her snakker jeg naturligvis ikke om ekstreme situationer)

Du kan vælge at acceptere situationen, du kan forandre den, eller du kan forlade den.

Her i denne lille hverdagssituation, hvor jeg havde ondt af mig selv, valgte jeg en kombi.

Jeg valgte at acceptere tingene, som de var, smilede lidt af mig selv, og rettede fokus på, hvordan børnene jo hyggede sig.

Og dernæst tænkte jeg lidt over, hvordan jeg selv kunne drysse lidt tryllestøv over min hverdag, nu hvor der jo åbenbart ikke liige kom en god fegudmor forbi.

Sørme om ikke min ændrede indstilling hjalp. Min mand kom hjem og var stødt på Hjem-is bilen (chokoladeis hjælper altid) Ungerne overtog madlavningen. Og jeg kunne sætte mig over og slappe af i sofaen.

Hvordan ser din hverdag ud for tiden?

Trænger du til lidt tryllestøv?

Så sving tryllestaven og tryl, fegudmødre er og bliver en mangelvare….

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251