Lykkelig indefra

Sådan overlever du en regnfuld sommer

PrintFriendly and PDF

Det regner, korrektion – det står ned i stænger – igen! Sommeren har været en blandet fornøjelse indtil videre. Og i dag siger kalenderen den 24.6, dvs. om et halvt år, er det juleaften. Mindstepigen ser i samme anledning julekalender på Ramasjang.

Jeg kan ikke lade være med at tænke over, om det danske vejr byder os på særlige udfordringer ift. humøret og lykken? Uaget at lykken kommer indefra, tror jeg ikke, at vi kommer udenom, at solskin går underværker. Vi bliver tanket op med sol, varme og d-vitaminer. Det er immervæk ikke helt det samme at indtage sol fra en vitaminæske.

Men, men, vejret er om noget uden for vores kontrol. Vi kan intet gøre, der påvirker det, uanset hvor mange regndanse vi måtte danse. Så derfor kan vi ligeså godt acceptere det og lade være med at brokke os.

Her har du en række ideer til oplivende regnvejrsysler:

  • Se en god dvdfilm; kan anbefale Kay Pollak, “Som i himlen”
  • Læs en dejlig bog, bliv inspireret på litteraturbloggen hos skønne Amrit Pal
  • Omdan badeværelset til wellness, tag et langt varmt bad
  • Ryd op og smid ud i gemmerne, sælg det overflødige på Den blå avis.
  • Tag i biografen
  • På med regntøj og gummistøvler og hop i vandpytterne
  • Gå på kræmmermarked
  • Tag på museum
  • Læs blogs

Andre ideer er selvfølgelig meget velkomne i kommentarfeltet.

Hvad skal du lave på sådan en regnvejrssøndag?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251