Lykkelig indefra

Huskede du at nyde æbleblomsterne?

02 juni , 2012 - af Charlotte - Kategori: lev livet, lykke, nuets kraft
PrintFriendly and PDF

Det er tidlig morgen, og jeg sidder og kigger ud i min have. Der skinner et særligt lys, solen bryder frem mellem regn og tunge mørke skyer. Marker og træer eksploderer i nuancer af grønt. Men min yndlingsblomst – syrenen er ved at afblomstre, og hvor der før var æbleblomster, sidder nu små skud af spirende æbler.

Jeg er ubetinget en forårspige, fyldes altid med en smule vemod, når maj bliver til juni. Men i år huskede jeg mig selv på at være tilstede, lige der i maj, i nuet. Jeg drog blomsterne, duftene, indtrykkene til mig. Holdt endda en uges ferie, blot for at nyde.

Så i år er der ingen fortrydelse, jeg var der…. tilstede.

Og jeg er taknemmelig for æbleblomsterne og syrenernes forgængelig, fordi de påminder mig om livets vigtigste lektie;

“Livet er nu!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251