Lykkelig indefra

Har du underskud på kontoen?

PrintFriendly and PDF

Forestil dig, at dit energiniveau svarer til en bestemt sum, du har stående på en konto i banken. Når du bruger energi i din hverdag, bliver der hævet på den konto, og når du lader op, bliver der sat ind. Kontoen skal helst være i balance.

Men hvis du gennem en længere periode blot har delt ud og har glemt at sætte ind på kontoen. Ja, så har du i overført betydning underskud.

Og hvis du ikke får rettet op på det, vil det få konsekvenser, måske ikke lige med det samme, måske snarere som mangel på energi, træthed, en udefinerbar tristhed. Men det kan i værste fald også ende med udmattelse, stresssammenbrud eller udbrændthed.

Hvis du i det daglige har et job eller/og en hverdag, hvor du giver meget ud af dig selv, er det endnu vigtigere, at du er opmærksom på, at dit energiregnskab balancerer.

Lige nu, er min egen konto i underskud, og jeg er begyndt at kigge på, hvordan jeg igen kan “blive fyldt op”.

Jeg har fundet mig en skøn, inspirerende kvinde, som jeg vil bruge som mentor, og hvor jeg kan få et frirum, helt for mig selv.

Og så skal jeg på det fysiske område, blandt andet have styr på den allergi, som hver forår vipper mig af pinden med en overvældende træthed til følge.

Hvad med dig, hvordan balancerer dit liv for tiden?

Husker du at få fyldt dig selv op med energi?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251