Lykkelig indefra

Funkler dine øjne?

21 juni , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret, lykke, passion
PrintFriendly and PDF

Jeg kom egentlig i et andet ærinde, men bedst som han og jeg sad og snakkede, blev vi forstyrret af larm og tumult fra en papkasse, som stod midt i stuen.

Jeg rejste mig og gik hen og kiggede i kassen. Den var fyldt med små, nyudklækkede kyllinger. Han kom hen til mig med besvær, ryggen værkede, helt ung var han ikke længere, faktisk tæt på de 90.

Men inden længe, kom der glans i hans blå, blå øjne, og han fortalte mig med begejstring i stemmen, om de kyllinger han opdrættede. “Kom”, sagde han, og viste mig ud i sin have. Og der kom hønsene hen til ham og blev fodret af hånden, da han kaldte. Da jeg havde set dem, skulle jeg da også lige se hans sø, hvor der svømmede mere end 50 karper i de smukkeste farver.

Det var svært at rive sig løs, han fortalte med en sådan passion og entusiasme, at jeg snildt kunne være blevet der hele dagen. Hans blå øjne brændte sig fast på min nethinde og blev der i dagevis.

Bagefter tænkte jeg over, hvad passion kan gøre ved folk, hvordan det nærmest kan få dig til at glemme alderdom, skavanker og tristhed og i stedet få glæden frem i dine øjne. Og jeg besluttede, at sådan skal mine øjne funkle, endnu mere, end de gør nu. Og ikke først, når jeg bliver gammel….

Funkler dine øjne??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251