Lykkelig indefra

En hyldest til kvindeligheden

PrintFriendly and PDF

I aften vil jeg lakere min negle røde, iklæde mig min smukkeste kjole og høje sommersandaler.

I aften vil jeg dække Skt. Hans bordet med sommerens sanseberusende blomster, hyld og jasmin.

I aften vil jeg servere jordbær dyppet i smagfuld chokolade.

I aften vil jeg synge midsommervisen, højt og falsk og forsøge at huske teksten.

I aften vil jeg gribe mine pigers hænder, mens vi sidder rundt om bålet og fortælle dem historier om stærke, unikke kvinder.

I aften vil jeg riste skumfiduser over bålet til mørket falder på.

I aften vil jeg fejre sommeren, livet og lykken og hylde kvindeligheden.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251