Lykkelig indefra

Det har jeg aldrig prøvet før!

27 juni , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags:
PrintFriendly and PDF

Hvis dit liv var en film, ville du så gå ind og se den?

Jeg ved godt, at ovenstående spørgsmål efterhånden er blevet til lidt af en kliche. Men bliv alligevel ved det et øjeblik og mærk efter.

Husk, at du er filmens instruktør og det er dig, som laver manuskriptet.

Er alt som det skal være? Eller mangler der lidt spænding, romantik, farver, glans??

Min film var gået hen og blevet lidt søvndyssende og skulle akkompagneres af store mængder cola og popcorn, før jeg gad se den.

Så derfor er jeg ved at rette lidt i manuskriptet.

I dag skal jeg derfor noget, som jeg aldrig har prøvet før og som giver mig kilder i maven.

Men jeg glæder mig og finder støtte i Pippi Langstrømpes vise ord;

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt!!”

Trænger dit filmmanuskript til redigering?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251