Lykkelig indefra

Bliv her lidt

12 juni , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret, nuets kraft - Tags:
PrintFriendly and PDF

“Mor, bliver du her ikke lidt og synger den der sang med langt ude i skoven for mig ?”. Det var ved at blive en del over sengetid, og jeg var nærmest udmattet. Arbejdsdagen havde været udfordrende, og da jeg kom hjem, blev jeg mødt af et hus fyldt med legekammerater. Der var knald på, de havde spist pølser med ristede løg, som jeg knasende trådte på, da jeg trådte ind af døren. Og da de et øjeblik senere bogstaveligt talt var på vej ud af badeværelsetvinduet, rakte min tålmodighed ikke længere.

Men min datter kiggede nu op på mig med store blå øjne, og jeg vidste udmærket hvorfor, hun netop ønskede den godnatsang. Og enhver som kender den, ved at den er lang! og kræver fuld opmærksomhed. Nå, jeg tog en dyb indånding og gik i gang. Min datter så salig ud, mens hun puttede sig til min sang. Og langsomt forsvandt dagens stress og jag i bevidstheden om, at tiden er nu. Hvem ved hvor længe, hun ønsker sig godnatsange?

Så blæse vær’ med ristede løg og opvask.

“Realize deeply that the present moment is all you ever have”

Eckhart Tolle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251