Lykkelig indefra

Shh…sig det ikke til mine børn

PrintFriendly and PDF

Jeg har 3 fridage i denne uge, hvor mine børn skal i skole. Og jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår det sidst er sket.

Men en ven spurgte mig fornylig, om jeg var god til at passe på mig selv. Og jeg kunne godt mærke, hvordan jeg forsøgte at navigere uden om svaret. For mine batterier var ærlig talt kørt lidt flade og trængte til opladning.

Hvad ville dit svar være på spørgsmålet; “Er du god til at passe på dig selv?”

Er du også typen, der har noget nemmere ved at passe på andre end på dig selv? Så er det værd at huske på, at hvis det er vigtigt for dig at kunne bidrage til andre, så er du dælen dulme også nødt til at sørge for selv at tanke energi.

Jeg var så heldig, at jeg havde en del ferie tilgode, men mindre kan også gøre det. En time hjemme før familien, hvor du vel og mærket ikke pisker rundt og gør rent. Eller en aften, hvor du låser dig inde på badeværelset med en god bog. Prøv at tænke over, hvordan du bedst lader op? Måske var det en ide at lave en liste, for det er så nemt at glemme, når hverdagen er travl.

Jeg har helt bevidst ingen planer for de her 3 dage, bortset fra at jeg skal glo ud i luften og ud og ordne lidt i haven.

Og så skal mine børn helst ikke opdage det…for så får de lynhurtigt overtalt mig til at hente dem vildt tidligt og tage ud og shoppe.

Så shh….mens jeg sidder her musestille…

 

“There is no need to go to India or anywhere else to find peace.  You will find
that deep place of silence right in your room, your garden or even your
bathtub”

 ~Elisabeth Kubler-Ross

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251