Lykkelig indefra

Selvfølgelig fejrer vi Mors Dag!

13 maj , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags:
PrintFriendly and PDF

“I fejrer da ikke Mors Dag, vel!!?”, spørgsmålet fik jeg i går, og mit svar kom promte; “Selvfølgelig fejrer vi Mors Dag!”, “For hvorfor afskaffe en dag, der giver anledning til at vise kærlighed og anerkendelse?”

Jeg ved naturligvis godt, hvorfor jeg fik spørgsmålet, for indrømmet Mors Dag er da kommerciel, og jeg synes om muligt, at det bliver værre for hvert år med markedsføringen i fjernsyn og aviser. Det kan umuligt være gået nogens næse forbi, at der er Mors Dag (ok måske undtaget min mand).

Men mødre, der hver eneste dag, gør en kæmpe indsats for at få familien til at fungere, fortjener anerkendelse.

Anerkendelse for; søvnløse nætter, smurte madpakker, tømte opvaskemaskiner, madlavning, indkøb, lektiehjælp, forældremøder, negleklipning, børnefødselsdage, lusekæmning, ageren chauffør…. og ikke mindst for alle de gange, de har stået ved sidelinien under børnenes fritidsinteresserer…

Forleden så jeg nedenstående video, der på smukkeste vis illustrerer mødres usynlige arbejdsindsats. Selv om den nøjagtig ligesom Mors Dag, har et amerikansk islæt, så fik dens budskab mig alligevel til både at græde og grine;

Og imens du ser den, vil jeg på passende vis fejre Mors Dag ved at køre med mindstepigen til håndboldturnering, mens jeg minder mig selv om, at jeg bygger katedraler…

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *