Lykkelig indefra

Hvad drømmer du om?

25 maj , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Forleden var jeg ude på en dejlig planteskole sammen med pigerne. Jeg kender ejeren gennem mit coachingnetværk og mens vi var opslugte af samtale, fyldte pigerne masser af blomster i kurvene. Jeg elsker blomster, så det faldt mig mere end svært af begrænse dem. Og tilmed fik vi vist i rigmål oven i hatten, heriblandt en “drømmefanger” til os hver.

En drømmefanger…hvilket skønt navn til en blomst, som blev hjemtaget og plantet med særlig omhu, for det gælder om at tage sig ekstra kærligt af sine drømme.

Jeg forestiller mig, hvorledes de 3 smukke drømmefangere, der nu pryder vores have, hjælper os med at fange de smukke, gode og inspirerende drømme og bringer dem videre til os.

Hvert år ved nytårstid sætter jeg mig og laver en drømmetavle for det kommende år, og for første gang nogen sinde, oplevede jeg i år, at det var svært. Jeg var simpelthen ved at løbe tør for drømme. Hvilket priviligium egentligt at være nået dertil i livet, at du i store træk har fået indfriet dine drømme. Men fordi jeg er, den jeg er, mærkede jeg, at det også føltes lidt kedeligt…

For hvad så nu? Når du er nået dertil, hvor du oplever, at du faktisk er tilfreds, hvad er der så at drømme om? Og hvad er et menneske uden drømme? Er det ikke nødvendigt med drømme i livet, for at undgå stilstand og stagnation?

Heldigvis oplevede jeg, at nye drømme hen ad vejen indfandt sig, måske ikke så højtråbende og store, men stille, fine drømme, som det gav mening at indfange.

Ved du, hvad du drømmer om? Af og til kan du faktisk opleve, at larmen og travlheden i dit liv, simpelthen overdøver dine drømme. De går i hi, tier stille, dør af mangel på opmærksomhed. Så hvordan får du dem frem i lyset igen?

Du kan f.eks. stille dig selv spørgsmålene;

Hvis jeg selv kunne bestemme, hvordan ville en absolut yndlingsdag/uge se ud for mig?

Hvad ville jeg lave fra jeg stod op om morgenen til jeg gik i seng om aftenen?

Hvordan ville mine omgivelser se ud?

Hvem ville jeg være sammen med?

Sæt dig ned og skriv svarene ned frit og ucensureret og kig dem så igennem bagefter. Lur mig, om du ikke har fået indfanget nogle drømme… 

“All men dream, but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake in the day to find that it was vanity: but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dreams with open eyes, to make it possible.” 

T.E. Lawrence

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251