Lykkelig indefra

Gæsteblog; Kristines indre rejse…

PrintFriendly and PDF

Kristine med bloggen; Kristines Dilemma, var en af de første beboere, jeg stødte på i blogland.

Til en start var hendes blog underholdende med skæve vinkler på livet som lesbisk, efterhånden beskriver bloggen mere Kristines egen udviklingsrejse på et dybere plan. Og da jeg fornylig efterlyste gæstebloggere, skrev Kristine tilbage, at hun gerne ville beskrive denne rejse.

Kristine har undervejs på sin færd været på Psykologisk Værksted og er her blevet rummet og set, som den hun er og har fået modet og værktøjerne til sin videre rejse.

For mig viser det så tydeligt, hvor stærkt og udviklende det kan være; Mødet med et andet menneske, som ser dig og rummer dig præcis som den du er.

Da jeg spørger Kristine, om der er et værktøj fra hendes rejse, som hun gerne vil dele med bloggens læsere, svarer hun;

“Umiddelbart vil jeg sige, at det værktøj jeg har gjort brug af er visheden om at de egenskaber jeg ser i andre, indeholder jeg selv. På godt og ondt. For mig et det et redskab.”

Og den største udfordring for Kristine nu?

“Kunsten er at holde fast i min forvandling, og jeg tænker, at de redskaber jeg har fået igennem Psykologisk Værksted har jeg fået forankret i mig, fordi jeg har snakket om dem.”

Det vigtigste budskab fra Kristine?

“Min personlige udvikling står skrevet med ord på min blog. ”Hvis du er dig selv, så får du det du har brug for”

Selvindsigt er tusinde gange bedre end lykkepiller og elektrochok.”

Du kan læse mere om Psykologisk Værksted her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251