Lykkelig indefra

Er du tilstede??!

PrintFriendly and PDF

I går var jeg usædvanlig træt ovenpå pinsens festivitas. Flere gange i løbet af dagen, tog jeg mig selv i bare at handle på automatik. Jeg kørte en laang strækning i bilen uden at ænse, hvor jeg var nået til. Mange af mine arbejdsopgaver var lidt rutineprægede, så dem sad jeg også og udførte uden meget tankevirksomhed. Og selv da jeg talte med en kollega, kunne jeg mærke, at mine tanker begyndte at vandre.

Jeg vågnede først rigtigt, da jeg sendte en mail til en kollega og fik et autoreplay, der lød; “Jeg er ikke tilstede”.

For da gik det op for mig, at det var jeg heller ikke, og jeg fik rusket lidt op i mig selv.

Det fik mig til at filosofere lidt over, hvor tit du egentlig er fuldt og helt tilstede?

Lige her, lige nu!

Hvor tit lader du bare livet passere revy i hverdagens travlhed og trivialiteter?

Alt for ofte, tror jeg…

Selvfølgelig skal der også være plads til stilstand, men ønsker du det optimale ud af livet, kræver det dit bevidste nærvær, og at du vågner op og er fuldt ud tilstede.

Og måske vender tingene og rutinerne lidt på hovedet…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *