Lykkelig indefra

Årsagen til stilheden på bloggen

28 maj , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Her har været stille på bloggen et par dage, ikke fordi jeg ikke har haft noget på hjerte, men det har knebet med at finde tiden til at nedfælde det. Og måske har du slet ikke bemærket det her i pinsens pragtfulde vejr.

Min søn fylder 18 år i dag, og pinsen har stået i hans tegn. Fødselsdagen er blevet fejret med familie og venner. Og jeg har navigeret rundt i en følelseskarrusel tilsat ingredienser af travlhed, nostalgi, stolthed, vemod og glæde.

Det påvirker mig, at vi er nået hertil. Jeg kan ikke sætte så mange ord på, fordi jeg har lovet ham, at han ikke er et tema her på bloggen. Men de fleste, som har delebørn, ved nok, at det stiller andre krav end ved opdragelsen af fælles børn.

Og i dag er jeg så taknemmelig for, at jeg kan se på ham med et hjerte, der er ved at briste af stolthed ved synet af den dejlige unge mand, han har udviklet sig til.

Han har fået dette citat med sig på sin videre livsrejse;

”Der findes kun en succes, at leve livet på din egen måde”
Christopher Morley

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251