Lykkelig indefra

Kunne du tænke dig et udfordrende spørgsmål??

28 april , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Gårsdagens opfordring på brødpakken om at leve livet, fik mine tanker et par år tilbage i tiden. Det var forår, og jeg var midt i et forløb med en spirituel mentorcoach. Jeg skulle definere intet mindre end formålet med mit liv.

Jeg havde skrevet sider op og sider ned med dybsindige overvejelser, da min coach tog papiret ud af mine hænder og vendte det om. “Svar mig med en sætning!”, lød udfordringen, “Giv mig essensen, hvad er dit livs formål?”

Jeg nåede frem til, at livet for mig handler om at; jeg vil leve, elske, lære og gøre en forskel for mig selv og andre.

Det er lettere sagt end gjort, tro mig. Men sætningen holder mig fast i en travl hverdag og minder mig om, hvad der er det vigtigste.

Når tingene i perioder går for stærkt, og jeg kan mærke stresshormonerne gøre sit indtog, så stiller jeg mig selv spørgsmålet; ” lever jeg?”

Når parforholdet havner i et arbejdsfællesskab, og teenagerne udfordrer mig, spørger jeg mig selv; “elsker jeg?”

Når arbejdet keder mig, og jeg mangler nye udfordringer, ved jeg, at det er tid til spørgsmålet; “lærer jeg?”

Og dagligt forsøger jeg at holde mig selv fast i at gøre en forskel, fra de arbejdsrelaterede samtaler til lektiehjælpen med ungerne.

Men min største udfordring er nok at huske spørgsmålet; “gør jeg en forskel for mig selv?”….

Hvis du har lyst til at finde frem til dit livsformål, så har jeg under menupunktet øvelser og værktøjer -Hensigtserklæring uploadet en pdf-fil med spørgsmål, som kan lede dig på vej; http://www.lykkepostej.dk/oevelser-og-vaerktojer

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251