Lykkelig indefra

En drøm…

24 april , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Hun drømte; gik rundt i en ufremkommelig skov af tilgroede stier, forsøgte at styre efter lyset og nå frem til en lysning i skoven, men hver gang, hun troede, at hun var på rette vej, dukkede en imaginær dør frem foran hende, og vejen endte blindt. Hun faldt, blev forrevet og opgivende og kiggede sig fortvivlet rundt efter en ny vej. Langt ude i horisonten så hun et bjerg, hun besluttede sig for, at hun måtte opad, danne sig et overblik. Vejen op var hård, og hun var flere gange ved at miste modet. Men endelig stod hun på bjergets top og skuede ud over dalen og den smukke blå himmel.

Under sig så hun et netværk af stier, og et virvar af mennesker, der som i en myretue, banede sig vej. Nogle stier endte blindt, nogle forgrenede sig, og få var brede uden forhindringer. Nogle mennesker løb hektisk rundt, andre stod stille, mens få gik langsomt og afslappet hen ad stierne.

Pludselig hørte hun en stemme bag sig, hun vendte sig om og så en ældre vismand sidde og skue ned i dalen. “De ender alle samme sted”, sagde han, “Så det er om at nyde rejsen”. “Men hvordan?” spurgte hun; “Er der en mening med det hele?” Han svarede; “Den kan sommetider være svær at se, mens man går vejen”, “Stien kan være vanskelig at finde, men alle mennesker har hver deres livsbane. Hvis de følger tegnene og navigerer efter deres hjerter, bliver de hjulpet på rette vej”.

Hun kiggede igen ned i dalen og pludselig kunne hun se et mønster, åh jo stierne forgrenede sig, og der var forhindringer, døre der åbnede sig og lukkede sig, men alle mennesker havde en bane at følge. Hun sukkede lettet, vendte sig om mod vismanden og takkede for snakken. “God rejse” sagde han med et smil. Hun gik ned ad bjerget. Hun vidste i sit hjerte, at der var en bestemt dør, hun havde fået lukket for tidligt. Hun måtte tilbage på stien, men undervejs ville hun give sig selv tid til at plukke blomsterne.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *