Lykkelig indefra

Når det er rigtigt at give slip – men alligevel svært

06 marts , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Kender du det, at du er i en relation, hvad enten det er en kærlighedsrelation, venskabs-, familie- eller en arbejdsrelation, og at du efterhånden kan mærke, at det er tid at give slip?

Når du føler, at du kæmper med dine egne forventninger til relationen, men gang på gang bliver skuffet, og måske endda drænet for energi. Når du oplever, at det er som at skubbe en tung sten op af en bakke, i forventning om, at den bliver modtaget, men at den i stedet ruller tilbage ned ad bakken og efterlader dig fortumlet.

I mit liv er der for tiden bånd der skal kappes. Fordi jeg kan mærke dybt i mit hjerte, at det er det rigtigste at gøre. Åh jo, jeg har skam forsøgt længe at bevare båndet, med ærlighed, med kærlighed, med tilgivelse og accept, men alligevel er jeg ingen vegne kommet.

Nu ved jeg, at det er tid, men det fylder mig alligevel med smerte. Jeg ruster mig og gør mig klar, går som katten om den varme grød og tager tilløb.

Den slags har aldrig været min stærke side. ..

Nogle vil sige, at det bare er at gøre kort proces, som at stoppe med at ryge ved en kold tyrker. Andre at båndene skal kappes gradvist. Jeg ved endnu ikke helt, hvad der er det rigtige for mig, kun at det skal gøres. Fordi alt andet vil betyde, at jeg ikke er tro mod mig selv. Og for at skabe plads og energi til nye relationer, gode og gensidige, relationer som jeg ved er på vej, og som jeg glæder mig til.

“When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251