Lykkelig indefra

Lus med pointe?

10 marts , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret, overvinde frygt - Tags:
PrintFriendly and PDF

Det kører for hos her i huset for tiden, sygdom på omgang og nu også LUS! Det myldrer med de kryb i mindstepigens SFO, og de har åbenbart en forkærlighed for håret her i hustanden. Hvad er der med lus, foretrækker de bestemte blodtyper?

Jeg har snart betalt en bondegård på apoteket til luseshampoo og overvejer seriøst om vi skal til at være korthårede. Kan dog være, det snart giver helt sig selv, for der er røget meget hår af under min hysteriske kæmmen.

Men bedst som jeg stod der sammenbidt og igen arbejdede mig metodisk gennem pigernes hår, slog det mig, at der trods alt var sket en forandring. Hvor jeg før panikkede, kunne jeg nu være rimelig cool, når jeg fandt en lus. Næsten nyde lyden, når jeg nakkede den mellem neglene.

Og jeg tænkte, at med lidt god vilje kunne det faktisk overføres til andre situationer i livet. Når det er første gang, du skal holde en tale i en forsamling, skal lave en præsentation for en flok kollegaer, afprøve en ny sportsgren, tja når du i det hele taget kaster dig ud i noget for første gang.

Åh det kan føles ubehageligt og overvældende, men efterhånden som du har prøvet det nogle gange, aftager frygten, måske kommer du aldrig til at elske det, men alligevel formår du at gennemføre og kan mærke lettelsen bagefter. Og du kan ranke ryggen og være stolt af dig selv. Og den følelse er det hele værd.

Hvornår har du sidst gennemført noget, som du egentlig var lidt nervøs over, men hvor du alligevel har gjort det? Eller er der noget, som du tidligere har været bange for, men nu gør med ro i sindet?

Ps. Kære univers eller lusegud, forstå nu ikke mit indlæg, som om, jeg bare ønsker mig flere lus vel?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251