Lykkelig indefra

Hvad drømmer du om?

24 marts , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Det er fredag eftermiddag, og jeg har huset fuld af unger. Teenagesønnen, som ovenpå en veloverstået terminprøve, nu går syngende og pakker til studierejse, med tøj strøet ud over hele huset. Teenagedatteren, med veninde på besøg, som har invaderet køkkenet og er i gang med en kæmpe pizza. Mindstepigen og hendes veninde, som er gået i karbad.

De snakker i munden på hinanden, og jeg skal åbenbart forholde mig til det meste. Men det er ok, der midt i al virvaret føler jeg mig rig og lykkelig. Jeg forestiller mig, hvordan jeg engang ud i fremtiden, vil få huset fuld af børnebørn. Drømmer om at indrette et lille hus, langt ude på engen, et bedstemorhus, med hvide gardiner, mokkakopper og bøger. Et sted, hvor børnebørnene kan komme på eventyr og spise imaginær sandkage. Og blot være…med tiden stillet på uendelig…

Min fantasi drager videre på himmelflugt. Jeg ser for mig, hvordan jeg skal sidde derude på engen, med ræverødt flyvende farmor hår, være lidt excentrisk, men mild og god, lytte livsklogt og nikkende til børnebørnenes beklagelser, ae dem på kinden og sige “javist”.

Lyden af børnenes kalden bringer mig tilbage, til nu og her, og i et splitsekund tænker jeg, at måske behøvede det lille hus, det lille fristed, ikke at vente til min alderdom… Måske kunne drømmen opfyldes før og blive vores (min) lille oase…

Drømme er omkostningsfri…hvad drømmer du om?

 “All people dream, but not equally.
Those who dream by night in the dusty recesses of their mind, wake in the
morning to find that it was vanity. But the dreamers of the day are dangerous
people, For they dream their dreams with open eyes, And make them come
true.”
 D.H. Lawrence

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251