Lykkelig indefra

Sjælens spejl

13 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret, kærlighed, valentine - Tags: , ,
PrintFriendly and PDF

Hun husker stadig beslutningen som var det i går. De var på vej til arbejde, hun sad på bagsædet ved siden af sin lille søn. Hun fangede sin kærestes øjne i bakspejlet, og i dette øjeblik indså hun det. Det var forbi mellem dem, de havde kæmpet for forholdet længe, men lige der i hans øjne kunne hun se det. Kærligheden var slut, opbrugt, de måtte videre hver for sig.

Et par måneder efter levede de stadig sammen, inden de praktiske ting faldt på plads. Det var weekend, men hun var alligevel taget på arbejde, for at være alene en stund. Hun ville skrive et brev til sin søn, for at forklare sit valg, for at retfærdiggøre, at  han skulle vokse op uden at bo sammen med sin far. Tårerne trillede ned af kinderne, mens ordene blev skrevet, og hun indså, at brevet mest af alt var til hende selv, for at forsøge at forstå, hvordan det var kommet dertil; “Kærligheden skal få dig til at vokse og gro, i kærligheden skal der være plads til at være dig, præcis som du er. Forholdet skal være baseret på respekt ,fælles værdier og humor. En dag, håber jeg, at jeg møder en mand, som virkelig vil elske mig uden forbehold, som vil giftes med mig, og have børn, så jeg kan give dig søskende.”

To år senere mødte jeg den mand. Og i morgen har vi været forlovet i 14 år, sammen har vi fået to dejlige piger, og senere i år fejrer vi kobberbryllup…..

I hans øjne møder jeg stadig kærligheden….reflekteret i sjælens spejl.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

8 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251