Lykkelig indefra

Om at være uden ord

06 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF
Ja, jeg ved det, i dag er det mandag, og jeg plejer at skrive et indlæg som mandagsinspiration.

Men ved du hvad? Jeg har gennem den sidste uges tid kunnet mærke, at jeg trænger til en lille blog pause. De ord, der normalt står i kø i mit sind, er stille. Åh jo, jeg kunne sikkert forcere dem frem, men min erfaring siger mig, at det sjældent nytter at forcere ting. Tværtimod. Når dit sind tigger om stilhed og ro, så er det bedst at lytte….og give dig selv, hvad der er brug for.

Så lige nu vil jeg tillade mig selv en pause…. et par ordløse dage, måske flere, det vil vise sig.  En tid, hvor jeg bare lader floden flyde forbi uden mig. Og lur mig, om ordene ikke pludselig trænger sig på igen, får  frit løb, og begynder at løbe nye veje. Uden om plejer og bør, og selvopstillede dæmninger.

Indtil da, så pas på dig selv.

 “It is important from time to time to slow down, to go away by
yourself, and simply be.”

Eileen Caddy

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251