Lykkelig indefra

Når forventninger spænder ben for lykken

22 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret - Tags: ,
PrintFriendly and PDF

Jeg har fået den smukkeste buket blomster af min veninde i dag, dvs. på et billede på min telefon. For det var en buket, jeg skulle have haft i går, hvor hun og familien skulle have været til middag hos os, men måtte aflyse i sidste øjeblik pga. sygdom. Øv, hvor havde vi ellers begge glædet os, og set frem til at få snakket og grinet sammen.

Men sådan er det, livet, det er ikke altid det arter sig, som du forventer det. Og holder du for krampagtigt fast i dine forestillinger om, hvordan tingene skulle være, spænder du ben for din egen lykke. Jeg har selv sat mig for at arbejde på at slippe mine forventninger, for jeg er slem til at drømme ud i fremtiden, planlægge ting, som jeg glæder mig vildt til, og så blive skuffet, når det ikke går helt, som jeg i maleriske detaljer har forestillet mig det.

Dermed ikke sagt, at du ikke skal kunne glæde dig til noget i fremtiden. Der hvor forventninger skaber ballade i sindet er, når de placerer lykken uden for dig selv. Der hvor de forhindrer dig i at være tilstede i nuet, fordi du har så pokkers travlt med at planlægge fremtiden. Og det vel og mærket en fremtid, som du sjældent selv kan kontrollere 100 %

Så når venindemiddagen bliver aflyst, det regner, når du skulle have været på skovtur, ungerne hyler, når I skulle have hygget jer på restaturanten. Så er det med at give slip og acceptere, at livet aldrig er forudsigeligt, men hvem siger også, at det er bedre. I stedet åbner du op for nye muligheder og oplevelser.

Jeg har f.eks. aldrig fået en smuk buket virtuelle blomster før…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251