Lykkelig indefra

Hvordan en enkelt sætning kan påvirke dit liv

10 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: hverdagslykke, livsformål, livsværdier, lykke
PrintFriendly and PDF

Forleden var jeg ude og undervise på et slankehold ift. den mentale del af vægttab. Her fortalte jeg deltagerne, hvordan det kunne hjælpe dem at vælge, en for dem meningsfuld, sætning, som de kunne sige til sig selv, når det blev svært.

Vi havde flere sætninger i spil, blandt andet, “Intet smager så godt som slank føles” og “Via min kost og motion vælger jeg hver dag at være slank!” Når du bliver fristet undervejs i en livsstilsændring, er det godt med den slags remindere til sindet. Efterfølgende skrev min veninde, som er instruktør på holdet,et blogindlæg om hvordan hun for 1 ½ år siden, stødte på en sætning, som føltes helt rigtig for hende, og som siden har støttet hende i at forfølge sine mål.

Jeg linker til det her, det er meget inspirerende læsning;http://www.migogmin.dk/forside/bloggen/item/58-du-er-hvad-du-tænker

Personligt har jeg min helt egen sætning, som støtter mig på min livsrejse. Sætningen lyder kort og godt;

“Jeg vil leve livet, tro mod den jeg er”

Måske giver den ikke så meget mening for andre, men for mig er den en daglig reminder, der støtter mig i at træffe de valg, som føles rigtige for mig.

Har du en sætning, ellers måske et yndlingscitat, som følger dig i livet?

Eller var det værd at overveje at finde en?

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251