Lykkelig indefra

Har du behov for et skulderklap?

17 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: anerkendelse, arbejdsglæde, Ikke kategoriseret, værdier
PrintFriendly and PDF

I går fik jeg en mail fra en trofast læser, som gjorde mig utrolig glad. I mailen anerkendte hun mig for at bidrage via min blog.

Det fik mig til at tænke over begrebet anerkendelse. Alle mennesker har behov for anerkendelse, det er et naturligt menneskeligt behov. Men der, hvor vi er forskellige, er  i forhold til, hvordan vi har brug for anerkendelsen.

Er vi primært eksternt eller internt refererende? Du kan sikkert mærke forskellen, når du tænker på folk i din omgangskreds. Der vil være nogle, som har meget brug for ros og skulderklap, f.eks. i arbejdssitatuationer, hvor de  efterspørger anerkendelse fra kollegaer og arbejdsgivere. Andre har ikke det samme behov, men har mere brug for, at de lever op til deres egne indre standarder. De ved bedst selv, hvornår de har gjort det godt eller mindre godt, og kan i nogle tilfælde endda blive lidt forlegne, hvis de får ros.

Jeg er selv primært internt refererende, hvilket betyder, at jeg er min egen hårdeste dommer. Jeg ved med mig selv, om jeg er tilfreds med det stykke arbejde, som jeg har gjort og behøver ikke anerkendelse fra en chef.

En af mine vigtigste jobværdier er at bidrage. Jeg har et stort behov for, at jeg kan gøre en forskel for andre gennem mit arbejde. Og i perioder hvor jeg ikke føler, at den værdi bliver opfyldt nok, kan jeg virkelig blive drænet for energi og miste glæden ved arbejdet.  Af den årsag er det ekstra dejligt for mig at få feedback fra min læser om, at jeg rent faktisk bidrager til inspiration for andre.

En bevidsthed på, hvordan du selv og dine nærmeste har det med anerkendelse og mindst ligeså vigtigt hvilke jobværdier, der er vigtigst at få indfriet, kan gøre en kæmpe forskel i forhold til den daglige arbejdsglæde.

Og hvordan opnås den bevidsthed så? Den enkleste måde er gennem samtale. Simpelthen at afsætte tiden til et lille jobinterview, som handler om, hvad der gør modparten glad på arbejdet og herefter at bytte roller.

Det er min erfaring, at det virkelig kan være en stor øjenåbner og kan bidrage til en stor forbedring i forhold til samarbejdet på arbejdspladsen.

Er du bevidst om dine egne jobværdier og om hvad anerkendelse betyder for dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251