Lykkelig indefra

Gratis Lykkecitat e-bog

PrintFriendly and PDF

Jeg har lovet jer skønne læsere en gave for at fejre, at Lykkelig Indefra har rundet 100 faste læsere på Facebook. Og selvfølgelig også for at markere, hvor glad det gør mig, at I følger med.

Derfor har jeg lavet en lykkecitat- bog, som følger årets måneder, hvor jeg har udvalgt nogle af mine favorit billeder og citater. Jeg har fået fantastisk hjælp til den tekniske opsætning af , hvor min blog er hostet. Så derfor kan bogen nu ses som en slideshow præsentation og downloades til din egen brug. Følg blot nedenstående links, via det øverste link, kan du downloade den som pdf-fil og der hvor der står Lykke-citat bog, kan den ses som slideshow og downloades på den måde.

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at dele indlægget på facebook, måske kender du andre, der kunne have gavn af lykkebogen?

Download her

Lykke-citat bog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251