Lykkelig indefra

Glor ud af vinduer

08 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

I disse dage tager jeg ofte mig selv i at sidde og stirre ud af vinduet, bare falde i staver og lade tankerne flyde.

Kan mærke, at mit sind efterhånden er ved at blive så stille, at jeg kan høre den indre stemme, som har råbt om ørenlyd.

Nu lader den sig ikke overdøve længere af lyden fra vaskemaskinen og hverdagslarmen.

Den fortæller mig noget, som jeg nok godt vidste, men har forsøgt at ignorere, ikke noget hemmeligt, stort, eller meget dramatisk, men om nogle ting i mit liv, som jeg skal have kigget lidt på. Noget jeg skal ændre, så mine vigtigste værdier bliver opfyldt til fulde.

Hvordan ved jeg endnu ikke, det kommer jeg til. Måske bare ved at tillade stilheden og tankerne en tid endnu, måske i samtalen med en god ven, men jeg tror på, at svaret nok skal dukke op.

Hvad med dig, tillader du sig selv stilhed og tankerum?

“True silence is the rest of the mind; it is to the spirit what sleep is to the body, nourishment and refreshment”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251