Lykkelig indefra

Fredagscafe – kig ind og giv din holdning til kende i lykkepanelet

03 februar , 2012 - af Charlotte - Kategori: dilemma, fredagscafe, Lykkepanel, lykkepanelet
PrintFriendly and PDF

Det er et stykke tid siden, at der har været et dilemma til lykkepanelet. Men i går fik jeg en mail fra en læser, som gerne ville have et godt råd ift. svigermødre!

Og vil det ikke bare være et oplagt tema her i fredagscafeen? Jeg tænker, at det kan blive ret underholdende at få gang i en god debat om svigermødre, skyllet ned med lidt stærk kaffe, ved behov.

Personligt er jeg meget heldigt stillet med min svigermor, hun er simpelthen et dejligt menneske og har aldrig blandet sig i opdragelsen af børn eller mand. Så jeg har ikke så mange erfaringer at dele ud af, men jeg er sikker på, at det er der andre, der har. Så kom endelig med kommentarer og gode input til dilemmaet, på den sædvanlige anerkendende og positive facon.

 Kære lykkepanel

”Hvorfor står du dog ude i regnen svigermor, så tag da hjem!”

Jeg har haft min svigermor boende i huset siden søndag – og i dag skriver vi torsdag.

Årsagen: syge børn. Svigermor bor til daglig i Jylland, derfor overnatter hun altid. 

Jeg har også selv været syg, men valgte at tage på arbejdet i dag, KUN for at slippe ud af huset.

Er der nogen der kan forestille sig hvorfor? 

Min svigermor er sød nok, og hun er rigtig god ved ungerne og hun tager rigtig godt fat: hun laver mad, hun handler ind, hun vasker tøj……. Og så pudser hun vinduer!

Og det er jeg DYBT taknemlig for! 

MEN, for der er også et MEN.

Hun er meget egenrådig, gør tingene på hendes måde, vel og mærket UDEN at spørge mig, rykker rundt på alle tingene i skabene etc. 

I morgen tager hun hjem, og det bliver dejligt. Der er ikke plads til 2 dronninger i huset  ;-) 

Er jeg utaknemlig? Er jeg bare en af de kvinder, der vil have i ”pose og sæk?”. 

Kender nogen denne situation?”

Kh 

Lykkepanelet

“Bekymringer vejer kun det halve, når de bliver delt”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251