Lykkelig indefra

Mandagsinspiration – Vov at spørge

23 januar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret, mandagsinspiration
PrintFriendly and PDF

Her i den sidste tid, har jeg søgt efter ny inspiration på mange felter. Her på bloggen kom det til udtryk i sidste mandagsindlæg. Har du været forbi og set alle de skønne ideer til at peppe hverdagen lidt op?

Derudover har jeg søgt inspiration i forhold til en rejse til Island. Jeg vidste, at en forælder fra min datters klasse kommer fra Island, så jeg opsøgte hende for at spørge om råd. Og hun var meget åben og imødekommende.

Tidligere i mit liv har jeg været tilbageholdende ift. at spørge andre, har tænkt tanken, at jeg ikke ville være til ulejlighed. Men efterhånden har jeg erfaret, at de fleste mennesker hellere end gerne vil dele ud af deres erfaringer.

Så min opfordring til dig i dette indlæg er at vove pelsen lidt oftere. Søg inspiration og viden hos dem, du kan se allerede har fundet vejen. Det kan være indenfor hvilket som helst livsområde. Hvis du møder nogle, som har et arbejde, som for dig ville være et drømmejob, så spørg dem om deres vej dertil. Hvis du har en kollega, som altid er positiv, så spørg ind til hans/hendes mindset.

Opsøg rollemodeller indenfor det område i dit liv, som du gerne vil udvikle, spørg nysgerrigt og høfligt interesseret ind, og se hvad der sker, du risikerer højst et nej.

 

“If you don’t ask because you might be refused, you’ve already refused yourself.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251