Lykkelig indefra

Vil du vide noget – helt ærligt?

11 januar , 2012 - af Charlotte - Kategori: ærlighed, humor - Tags:
PrintFriendly and PDF

Jeg har lige læst af trendspotterne forudsiger, at ærlighed bliver den nye sort i år 2012.

Folk er simpelthen ved at være trætte af at læse om andres fantastiske liv og champagne updates på de sociale medier og vil langt hellere høre sandheden.

Så lad blot mig lægge ud og bekende, at i dag får du ikke det her dybsindige indlæg om lykken, som jeg ellers har gået og brygget på. Simpelthen fordi min hjerne ikke vil i omdrejninger efter 4 nætters usammenhængende søvn. Mindstepigen er stadig syg, og jeg er ved at være træt helt ind til benet.

Det jeg er allermest taknemmelig for i disse dage er, at vi midlertidig har adgang til Disney Channel, og at jeg har fået lært mig selv at drikke kaffe. Ikke at forglemme, at jeg har venner, som sender mig inspirerende indlæg om lykken, som trods alt kan kalde på latteren, og som jeg kan dele med dig.

Vidste du f.eks., at kaninhop er den ultimative vej til lykken?

http://rokokoposten.dk/2012/01/11/kaninhop-tager-den-vestlige-verden-med-storm/

Ps. Vi har 5 kaniner, som jeg gerne låner ud, hvis du vil afprøve effekten. :-)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251