Lykkelig indefra

Tanker nytårsmorgen

01 januar , 2012 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Det er nytårsmorgen, huset er endnu stille, jeg lister mig ind bag skærmen, higer lidt om denne stund, alene med mine tanker. Jeg kigger ud i regnen, og på champagneglassene og kransekagen fra i går. År 2012 ligger derude, endnu lidt morgendoven gemt i disen, men alligevel på vej.

 

Hvilke tanker gør du dig mon om det nye år? Det magiske år 2012, som hos mange er udråbt til forandringens år, året hvor verden enten går under eller alting forandrer sig. Mine drømme for det nye år råber ikke højt, allermest fornemmer jeg her i den stille morgenstund, at meget i mit liv er præcis som jeg ønsker det.

 

Det er en ny følelse for mig at sidde med, denne tilfredshed, uvant og en anelse skræmmende, at kunne skue over sit liv og i grunden bare tænke, at selv om verden nu virkelig skulle gå under, så ønskede jeg mig intet andet. De fleste drømme og mål udspringer i en utilfredshed, i en fornemmelse af at tingene ikke er helt som det skulle være. Og selvfølgelig kan jeg komme i tanker om flere områder af mit liv, hvor alt ikke er optimalt. Men samtidig har jeg en oplevelse af, at jeg vil kunne ændre på dem, hvis det var vigtigt nok for mig.

 

Jeg tror, det hænger sammen med, at jeg efterhånden har indset, at personlig udvikling handler om lige dele accept og forandring. Lige nu i mit liv, har jeg fokus på accepten, på at nyde livet lige præcis som det er. På at give slip på urealistiske forventninger. Og definere lykken, som værende indholdet af dette øjeblik. I år 2012 vil jeg fortsætte med dette fokus, nyde livets rejse og møde de udfordringer og glæder, som jeg vil støde på undervejs.

 

Jeg slipper tastaturet, kigger ud i regnen, rejser mig for at afmontere julepynten, åbner vinduet og inviterer det nye år indenfor.

Velkommen år 2012 – jeg er spændt på, hvad du bringer med.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251