Lykkelig indefra

Fredagscafeen – kig ind til en lykkecocktail

PrintFriendly and PDF

 

Det var tidligt morgen, blæsten ruskede i træerne og mørket trængte sig på. “Mor, jeg har ondt alle vegne”, lød det fra ungerne, som forgæves kæmpede mod morgentrætheden. Jeg selv drak en treo mod den insisterende hovedpine og tog en dyb indånding.

Godt så, jeg kunne vælge at tilmelde mig brokkonkurrencen og insistere på, at jeg havde allermest ondt, eller jeg kunne prøve at vende stemningen. Jeg valgte det sidste, skruede op for dansk poppen, tændte stearinlys og begyndte at fjolle og heldigvis smittede det efterhånden af. Samtidig spurgte jeg ungerne, hvordan vi kunne forkæle hinanden lidt, og vi blev enige om, at der skulle risengrød på aftenens menu.

Guderne skal vide, at jeg langt fra formår at demonstrere sådan et overskud hver morgen, men det er nu heller ikke min pointe, snarere, at sommetider er det altså ikke så meget, der skal til. I denne mørke vintertid skorter det noget på energien hos mange, men det hjælper at have noget at se frem til og glæde sig over. Måske er der ikke overskud til de store krumspring, men spørg dig selv og dine nærmeste, hvad der skal til for lige at kunne skrue et par takker op for hverdagsglæden?

Måske har du tilmed et par ideer, som du har lyst til at dele?

Sæt dig gerne ned her i cafeen og snup en lille energigivende lykkecocktail, mens du tænker over det.

Hvad virker hos dig, når energien er på nulpunktet? 

“Seek out the happiness in all of life’s crappiness”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251